Als Unibet klant kun je gratis iedere maand honderen voetbal wedstrijden bekijken via livestreaming. Om het programma te zien, klik “Live wedden” bovenaan de Unibet start lobby. Livestream evenementen zullen met een spelerpictogram worden vermeld. In juni en juli staat het EK 2012 in de kijker, bekijk online elke wedstrijd op het EK2012, zonder 1 EURO te betalen.

Wedden op voetbal

De EK 2012 livestream zal verschijnen wanneer je ingelogd bent en het ‘Live wedden’ evenement opent. Beweeg de cursor over de video om de controleknopen te bekijken. Je kan kiezen om de EK 2012 wedstrijd in het live wedden venster te bekijken of in groter beeld door een externe player te openen. Wedden of Gokken is NIET verplicht.

Voetbal kijken livestream
Livestream voetbal kijken

Naast het populaire live wedden heeft Unibet ook gratis livestream voetbal, Gratis Online Voetbal Kijken.

Gratis online voetbal kijken

Bij Unibet is het dus ook mogelijk om te wedden op voetbalwedstrijden en andere sporten. Bij een eenmalige storting van minimaal 15 euro krijg je ook nog eens een bedrag van 30 tot 50 euro Bonus op je rekening gestort.

Livestream voetbal

Het is ook mogelijk om meerdere wedstrijden tegelijk te kijken. De streams zijn van zeer hoge kwaliteit.

Voetbal livestream gratis

De gemiddelde inzet van een wedstrijd is 2,50 euro. Dus je kunt op heel wat voetbalwedstrijden een gokje wagen. Wat heb je te verliezen? Live wedden is Gratis Voetbal Kijken.