Als Unibet klant kun je gratis iedere maand honderen sportevenementen bekijken via live streaming. Om het programma te zien, klik “Live wedden” bovenaan de Unibet start lobby. Live streaming evenementen zullen met een spelerpictogram worden vermeld.

Wedden op voetbal

De live stream zal verschijnen wanneer je ingelogd bent en het ‘Live wedden’ evenement opent. Beweeg de cursor over de video om de controleknopen te bekijken. Je kan kiezen om de wedstrijd in het live wedden venster te bekijken of in groter beeld door een externe player te openen.

Voetbal kijken live stream
Live stream voetbal kijken

Gratis Online Voetbal Kijken? Naast het populaire live wedden heeft Unibet ook gratis live voetbal wedstrijden met livestream

Gratis online voetbal kijken

Bij Unibet is het dus ook mogelijk om te wedden op voetbalwedstrijden en andere sporten. Bij een eenmalige storting van minimaal 15 euro krijg je ook nog eens een bedrag van 30 tot 50 euro Bonus op je rekening gestort.

Livestream voetbal

Het is ook mogelijk om meerdere wedstrijden tegelijk te kijken. De streams zijn van zeer hoge kwaliteit.

Voetbal live stream gratis

De gemiddelde inzet van een wedstrijd is 2,50 euro. Dus je kunt op heel wat voetbalwedstrijden een gokje wagen. Wat heb je te verliezen? Live wedden is Gratis Voetbal Kijken.